Zveza pomorsko prometnih agencij Slovenije

Predstavitev novosti Enotnega okna za pomorski sektor in Nove Direktive o vsebnosti žvepla v gorivu, 6.december 2019

Zveza pomorsko prometnih agencij Slovenije vas v sodelovanju z Upravo Republike Slovenije za pomorstvo vabi k udeležbi na predstavitvi prihajajočih novosti glede enotnega okna in novosti glede nove direktive o vsebnosti žvepla v gorivu.

Novoletno srečanje članic ZPPAS, 21.11.2019

Članice ZPPAS vljudno vabimo k udeležbi na novoletnem srečanju članic ZPPAS, ki bo v ČET, 21.11.2019, s pričetkom ob 19. uri v VALMARIN, Spodnje Škofije 18a, 6281 Škofije.

Arhiv: Skupščina ZPPAS, 25.oktober 2019

Vabimo Vas na Skupščino ZPPAS, ki bo 25.10.2019, s pričetkom ob 11.00 uri v VIP salonu, GARNI HOTEL PRISTAN, Koper.

Luka Koper: evidentiranje težav-problematike/predlogov izboljšav

Luka Koper: evidentiranje težav-problematike/predlogov izboljšav

Prosimo Vas za odziv vezano na evidentiranje težav/problematike pri poslovanju s Luko Koper. Pripravili smo kratki anketni vprašalnik s katerim bi želeli zaznati splošne težave, področja/terminale, kjer so težave in nenazadnje tudi predloge rešitev. V nadaljevanju bi nato s predstavniki Luke Koper pregledali prejeto problematiko/težave ter opredelili roke za odpravo težav.

Arhiv: SKUPŠČINA ZPPAS 2019 - zahvala g.Emilu Bandlju za dolgoletno vodenje ZPPAS

Članice Zveze pomorsko prometnih agencij Slovenije so se na Skupščini ZPPAS zahvalile za dolgoletno in prizadevno vodenje ZPPAS, g. Emilu Bandlju, ki je dolga leta kot predsednik ZPPAS predstavljal in zastopal interese slovenskih pomorskih agencij tako na nacionalni ravni kot tudi širše v mednarodnih organizacijah kot so FONASBA in ECASBA.

Arhiv: SKUPŠČINA ZPPAS 2019 - izvolitev novega vodstva ZPPAS

Zveza pomorsko prometnih agencij Slovenije je dne, 21.junija 2019, na svoji letni Skupščini članici izvolila novega predsednika ZPPAS (g.Gracijan Necmeskal/TPG Agent) in člane Izvršilnega odbora ZPPAS (g.Borut Škabar/Bluemarine, g.Rok Štrukelj/Centralog, g.Sebastjan Žagar/Dragon, g.Ali Al Dilaimi/Navigo).

Arhiv: Skupščina ZPPAS 2018

Objavljamo Vabilo in gradivo za Skupščina ZPPAS 2018, ki bo 15.junija 2018, s pričetkom ob 11. uri, v VIP Salonu, Garni Hotel Pristan, Koper.

Arhiv: Vzorčenje in analiza goriva na ladjah

Arhiv: Posvet AEO, 01. marec 2016

Arhiv: Posvet AEO, 01. marec 2016

Vabimo Vas, da se udeležite seminarja na temo pooblaščenega gospodarskega subjekta – AEO.